• theanity@gmail.com

RHYTHM & MUSE

RHYTHM & MUSE

Anita is a former dancer (ballerina based modern dance), runner, yogini and btw a sport manager & marketing pro. Nowadays a private trainer. What a twist, right? Well, no! Honestly she was died to move, to dance and to learn various sports. The designer of the drill – Rhythm & Muse – a full body workout. This is a bad-ass workout class mixing barre / power yoga / deep work / body art / core / hiit exercises freshend by music and twist by the beauty and soul of the participants. It’s the best mixture, a bit of everything. The bounce is the present we live in which is also our balance. The trainings are driven by carefully selected and edited soundtracks. Rhythm is the key. Always.

The cheerful, soul warming yet sometimes very hard workouts can help you to fuel your muscles and preserve a good physical and mental condition from a healthy disctance.

The best and most amazing outcome of this mindfulness we are all live with or try to learn nowadays is that we become to know our needs. Clearly. We don’t like to go to the gym. If it’s happened to be allowed neither. We don’t like to use the average weights. We don’t want to get sweat on the same mat where others did before. We could be bored in a very short term. Can you believe, that your own coach is still not perfect? Not damn flexible. She is unable to achieve every posture. She doesn’t like to do monotonous exercises and so on. But she likes dancing, cruel workouts, challenging postures, she adores to feel her muscles the following day and yes, she really likes seeing her transforming and ageing body day by day. Cause that last evil is still normal!

Watchout! It’s not boring, not included the „well known” exercises, two identical classes couldn’t just happen but with this drill you will arrive to sacred place where pretty ballerina legs, peach shaped butt, flat & tight abs and maybe shredded arms are born.

#GetTogetherWhileApart

You can book your class on phone, by e-mail or on FB messenger:

+36 30 541 0825

theanity@gmail.com

https://www.facebook.com/anity.hu/

//

Anita táncos (modern tánc balerina alapokkal), futó, yogini és amúgy sport manager és marketing szakember volt. Manapság személyi edző. Micsoda fordulat, nem? Nem. Mindig is az élete volt a mozgás, a tánc, hogy új sportokban próbálhassa ki magát. A megalkotója a Rhythm & Muse edzésformának – ami egy teljes testes edzésforma. Egy kőkemény edzés – ami nyilván tud simogatni is – amiben barre, power yoga, deep work, body art, core és hiit feladatokat kombinál, amit igazából a saját vágású zene kelt életre, na meg persze, a kívül-belül gyönyörű tanítványok. Mindenből kapsz egy kicsit. A ritmus a jelen, amiben élünk és ez tempó adja az egyensúlyt is.

Nem csak a test, de a belső is formálódik a feltöltő edzések alatt.

A legelképesztőbb eredménye ennek a tudatosságnak – amibe manapság valahogyan mindenki próbálja belepréselni magát a túlélés érdekében – az, hogy megismered az igényeidet. Komolyan. Nem szeretünk edzőterembe menni – ha egyáltalán szabad is lenne ugye. Nem nagyon szeretünk súlyokkal dolgozni, az meg, hogy ugyanazon a szőnyegen haljak meg az edzés alatt, amin előtte más ugrált és izzadt. NemNem. Őszintén, elég hamar elkezdünk unatkozni. Hidd el, a saját edződ sem tökéletes, se nem hajlékony többé. Nem minden pózt tud kivitelezni. Nem szereti a monoton edzéseket, stb. DE! Nagyon szeret táncolni, szereti a kegyetlen edzéseket, a kihívást jelentő pózokat, imádja, ha érzi a testét, hogy a él az edzést követő napon, mikor ki sem tud szállni az ágyból és érezni, nézegetni a testét, ahogy alakul, formálódik és uram bocsá’ öregszik. Mert az is normális!

Szóval vigyázz! Ez nem lesz uncsi edzés, ahol mindig tudod, hogy mi után mi következik, de ami lesz: vonzó, balerina lábad, barack popsid, lapos és feszes hasad és talán még nőiesen szálkás karod is.

#EgyedülDeVelem

Órát foglalni telefonon, e-mailben vagy FB messengeren tudsz.

+36 30 541 0825

theanity@gmail.com       

https://www.facebook.com/anity.hu/