• theanity@gmail.com

waterNITY

Föld: Fekete párduc // Föld a gyökerek, a növények táptalaja

A kecses, izmos, vékony és gyors. A felgyorsult világ feszültsége, a sötét árnyalat rejtőzködő eleganciája, az egyszerűség örök stílusa. Sok érzés halmozódik fel ebben a színben. A kezdeti félelem sötét kútja, a barátkozás az ismeretlen mélységgel, majd az ismerkedés a gyorsasággal és végül a fókusz vesztés, amikor csak élvezed. A deszkát és a vizet vagy épp a távolságot és a gyorsaságot. A külvilág megszűnik létezni.

A bázis. A fa gyökereinek „lakhelye”. A legkülső földkéreg része, ami földi létünk alapját jelenti. Ahonnan minden indul, az életető erő, legyen az homokszem, éjsötét termőtalaj, tömör agyagos föld, laza, meszes löszpad.

Ground: Black Panther // The source of the roots, substrate of the plants

Strong, neat, slim and fast. The tension of the accelerated world, the hidden elegance of the dark hue, the eternal style of simplicity. A lot of feelings accumulate in this color. A dark well of initial fear, became to be familiar with unknown depths, then getting to know speed and finally losing focus when you can let everything else go and just enjoy. The board and the water or just the distance and speed. The outside world ceases to exist.

The base. The “residence” of the roots of the tree. It is part of the outermost crust, which is the basis of our earthly existence. Where everything starts, the life-giving force. Can be grains of sand, dark topsoil, compact clay soil, loose, calcareous loess.

theanity@gmail.com

FB Messenger: https://www.facebook.com/anity.hu/