• theanity@gmail.com
ANITY
ANITY @ BARBADOS XIV.

ANITY @ BARBADOS XIV.

COASTS OF BARBADOS

ANGYALOK

Mostanában elég sokat hallani a Victoria’s Secret angyalkákról, az edzéstervükről, a gyerekkorukról, pasijaikról és gyakorlatilag mindenről, ami körbeveszi őket. Picit talán túl is vannak misztifikálva az egyébként természetesen is gyönyörű hölgyek, mert tulajdonképpen bármelyik 2 méter magas, vékony alkatú lányból szigorú edzéstervvel és étrenddel „csinálható” egy-egy ilyen szuperizmos szupernő. Nem hiába ők a legkeresettebb és legnépszerűbb modellek a világon. A show minden évben egy álom, egy nagylányoknak szánt mese, ahol az angyalok életre kelnek de mégis tökéletesen elérhetetlenek maradnak.

Nahh, hát én nem tartozom sem a 2 méteresek táborába, sem azokéba, akik bármiféle edzést vagy diétát követnének. Ellenben ez a fürdőruha/body szerintem tökéletesen megállná a helyét a kifutón, csak egy pár – színben passzoló – szárny kellene hozzá és már kész is…


 

ANGELS

Nowadays more and more can be heard about the angels of the Victoria’s Secret, their work-out plan, their childhood, their boyfriends and practically everything around them. These ladies, all naturally beautiful also, are a bit over mysticized, as a super able-bodied supermwomen could be made of any 2 meters high, petite girl with a strict work-out plan and diet. Not surprisingly they are the most popular and most wanted models in the world. The show is a dream every year, a tale for big girls where angels spring into existence but stay totally beyond anyone’s reach.

So, I’m not among those 2-meter-highs, neither to the ones on a diet or having a work-out plan. On the contrary this swimsuit/body would perfectly come through on the catwalk, only a pair of – matching colour-wings would be needed.

 

COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS

COASTS OF BARBADOS
COASTS OF BARBADOS

COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS COASTS OF BARBADOS

 

PeterLendvaiPhotography

 
 
FÜRDŐRUHA / BODY / SWIMSUIT – TRIUMPH
NAPSZEMÜVEG / SUNNIES – ZERO UV