• theanity@gmail.com

BOUTIQUE

Pólókat is tervezek. Őket, itt…

Eleinte a barátnőimen és magamon gyakoroltam, aztán eljött az ideje ennek a mini start up-nak.

Hát íme a remek lehetőség, hogy tollammal írt betűkkel, karakterekkel és/vagy rajzokkal kifejezzétek, elmondjátok, köztudomásra hozzátok Ti is a mottótokat, a hangulatotokat, az érzéseiteket vagy pusztán elmondhatjátok a világról, hogy mit gondoltok róla vagy épp mit nem.

Az önkifejezés egyik legkonkrétabb, legközérthetőbb és legdivatosabb formája ez manapság. S mindezt azért, hogy a rólad alkotott kép minél tisztább legyen, miszerint NEM vagy hétköznapi – kimondott szavak nélkül, a konvencionális világ keretei közé szorítva sem.

Minden pólónak mondanivalója van – így mindegyik pólóhoz tartozik egy-egy sztori is; ahogyan megszületett a fejemben a gondolat, formálódott az előkészületek alatt és életre kelt színei, formája, az alkalom és a viselője által.

Légy Te a saját történeted főszereplője!

Válaszd ki azt a pólót, amelyik mondanivalójával/grafikájával azonosulni tudsz (vagy csak szimplán tetszik), vagy írd meg saját ötleted és én megtervezem Neked!

100% finom pamut pólók

Pólók rendelhetőek: S, M, L  férfi és női méretekben

Szállítás megrendeléstől függően a pólók egyedi tervezése miatt maximálisan 7 munkanap.

Megrendelés: anita@anity.hu

 

©Minden jog fenntartva

 


I design T-shirts also. These, here for example…

I practised on myself and on my lady friends in the first period and the time has come for this is my mini start-up.

Now this is the perfect opportunity for you to express, tell, make well-known your motto, your mood, your feelings via letters, characters and/or drawings painted with my pen or just simply tell what you think or don’t think about the world.

This is the most concrete, most fashionable and plainest way of self-expression nowadays. And all this in order to the picture of you to be clearer and clearer, that you are NOT average – without words told, not within the boundaries of a conventional world.

All of my t-shirts have something to say; so a story belongs to all T-shirts; as the idea was born in my head, formed during the preparation and comes to life by it’s colors, shape, the the occasion and by the wearer.

Be the protagonist of your own story!

Choose the T-shirt that you could identify with it is say/ it’s graphics (or choose which you simply like), or email your own idea to me and I design it for you!
100% fine cotton T-shirts

T-shirts are available in: S, M, L sizes for men and women

Delivery depends on the custom design, up to 7 working days.
 
How to order: anita@anity.hu 
 

©All rights reserved

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.