• theanity@gmail.com
ANITY
BUDAPESTI ESZKIMÓ

BUDAPESTI ESZKIMÓ

ANITY X EMU
ANITY X EMU

BUDAPESTI ESZKIMÓ

Rég volt már ilyen hideg tél. Mennyire szerettem régen, gyerekként a telet… szánkózni a domboldalban Apukámmal, elsőként korcsolyázni a befagyott tavon…

Felnőtt fejjel már kevéssé vicces a nagy hideg, amikor eszkimónak kell öltözni és jegesmedvék jönnek veled szembe munkába menet, na, akkor már biztos, hogy ez a tél nem egy szokványos tél. Szeretem a jégvirágokat a kocsi ablakán, a zúzmarás reggeleket, melyek – ha gyakran hó nélkül kecsegtetnek is – elhozzák a hangulatot, a fehér, tiszta, őszinte, fülsüketítően némán csillogó, reszkető borzongás érzését. A megújulást. Szeretem, hogy a szerelmesek lopott üzeneteket hagynak egymásnak a hófödte autóablakokon, a jeges Duna hangját, a dermesztő piros pozsgákat az arcokon és a hazaérkezés felolvasztó varázsát.

Lassan már tényleg nem tudom, hogy mit vegyek még fel, hogy ne fázzak. Brutálisak ezek a mínuszok. Nekem mindig a lábam kezd el először fázni, ezért idén a papírvékony talpú, ám csinos csizmáimat jól elrejtettem a szekrény mélyére és legszívesebben ki sem mozdulnék otthonról, pedig imádom a ködös, fagyos téli természet hangulatát is.

Eshet már a hó, nincs ugyanis olyan hófödte táj, amit ne tudnék meghódítani ebben a szuper puha és meleg EMU csizmában. Olyan érzés, mintha kb. 7 réteg merinói gyapjú szőnyegbe burkolóznának lábaid, miközben azt suttogják, hogy köszönjük kis gazdánk. 🙂 Habár január beköszöntével mindig olyan érzésem van, hogy már kifelé megyünk a télből, de úgy tűnik, hogy ez az idei tart még egy jó darabig, úgyhogy nagyon is érdemes beszerezni egy ilyen csodacsizmát, mert garantálhatom, hogy ez egy örök darab! Örökké meleg darab. Nemhiába, a távoli – bár trópusi – kontinensen tudnak valamit a meleg lábbelik készítéséről.

Az ANITY1 kóddal mától egészen Február 3-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezt vagy az ANSWEAR kínálatából bármit és 10% kedvezményt kaphattok az akciós termékekből is ugyanitt. Mindez annak függvénye, hogy az ANITY követői legyetek az Instagramon és a Facebookon is. Ne hagyjátok ki! 😉


ESKIMO FROM BUDAPEST

We had this kind of cold winter long time ago. How much I loved winter as a child…

sledding on the hill with my Dad, be the first who skate on the frozen lake… As a grown up the frosty cold weather is less funny when you have to dress like an Eskimo and polar bears are crossing the streets on your way to work, so this is not a usual winter. I like the ice-flowers on the car window, the frosty mornings, which – often without snow – bring the mood, the feeling of white, clean, honest, deafening shiny shaking chills. The rejuvenation. I love that lovers leave stolen messages to each other on the snow-covered car windows, the sound of the icy Danube, the chilling ruddy faces and the defrosting charm of arriving home.

I really don’t know yet what to wear to stay warm. This weather is so brutal now. I always start to get cold by my feet, so this year my beautiful boots with paper-thin soles are well hidden in the depth of my wardrobe. I prefer not to move out from the house, but I love the foggy, chilly winter nature’s atmosphere as well.

So snowfall, you are welcome any time, there isn’t any snow-covered landscape which I couldn’t conquer in this super-soft and warm EMU boots. It feels like You would wear 7 layers of merino wool rug on your feet, while your happy feets are whispering this „thank you my lord”.  Although I have the feeling in every January that we are going out from winter from now on, but this year the winter  seems to stay for a while. I highly recommend you to purchase such a miracle boots, because I can guarantee that this is an eternal piece! Eternal, warm piece. Anyhow, on a remote – although tropical – continent they know something about making warm footwear.

You can purchase it now on 20 % off with ANITY1 code on ANSWEAR‘s site, if you following ANITY on Instagram and also on Facebook. 😉 You can also get 20% off for everything on this site and 10% off for the stuff on sale. Don’t miss out!

ANITY X EMU
ANITY X EMU
ANITY X EMU
ANITY X EMU
ANITY
ANITY
EMU
EMU
ANITY
ANITY
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
EMU
EMU
EMU
EMU
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
BUDAPESTI ESZKIMÓ
BUDAPESTI ESZKIMÓ
 
CSIPKE BODY // LACE BODY – H&M
VINYL NADRÁG // VINYL TROUSERS – Online webshop – don’t remember
KABÁT // COAT – MANGO
SZŐR SAPI // FUR HAT – VINTAGE
CSIZMA // BOOTS – EMU by ANSWEAR