ANITY

Mikor sokallunk be?

Mikor adja fel a szívünk, az elménk és a szervezetünk a harcot a folyamatos megfelelési hadjáratokban folytatott kemény küzdelemben?

Amikor hiába minden, mindig kudarcot vallunk. Mikor lesz elég? Lehet, hogy az elég nem a vég. Az elég után még nagyon sokáig ki tudunk tartani, csak éppen mi roppanunk bele. Megéri? És ha már megtörtént, vagyis ha már feladtuk, még visszafordítható bármi is? Vagy akkorra már annyi hülyeséget csináltunk mi magunk is, hogy tulajdonképpen már mi állunk a saját felelősségünk célkeresztjében. Pedig nem mi vagyunk a bajok okozói! A fő forrás nem az általunk dédelgetett mederből indult, hanem a szemközti partról. A túlpart forrása mérgezte meg és tette ihatatlanná a folyó vizét, amitől aztán a mi partszakaszunk is egyszer csak elmérgesedett….és lassan megfulladunk, élhetetlenné válik a víz.


ENOUGH

When do we get to the point „I’m fed up”??

When does our hearts, mind and our body give up the fight in the hard, continous battles for compliance? When everything is in vain we do fail. When will it be enough? Maybe the enough level is not the end. After that line we can carry on for a long time, but we will die in it. It is worth it? And if it’s done, if we’ve given up, is anything reversible? Or by then we did so many stupid things, that actually we are in our own responsibility target. But we are not the cause of the troubles! The main source wasn’t bored in our cherished bed, but from the opposite bank. The opposite bank poisoned it, and it made the water of the river undrinkable, which causes the beach to be toxic…. and we are slowly suffocate, th water becomes unable to live in.

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

 

 

Képek: PeterLendvaiPhotography

PÓLÓ /  T-SHIRT – BOY LONDON
RÖVIDNADRÁG / SHORTS – PRIMARK
PLATFORM SZANDÁL / PLATFORM SANDALS – ZARA
RÚZS / LIPSTICK – MAC – ruby woo
KÖRÖMLAKK / NAILS – L’ORÉAL