• theanity@gmail.com
ANITY
FEKETE

FEKETE

FEKETE / BLACK
FEKETE / BLACK

Ez az írás is – mint az előző – a férfi típusokról fog szólni. A fehér után, most a fekete jön, de a szürke még várat magára. Íme a második tehát, a fekete…

Létezik arany középút. Férfiakban is. És ez kell valakinek? Bárkinek? Miért nem alkuszunk meg a szürkével és kínozzuk magunkat a fekete és fehér szorításában egész életünkön keresztül?

A feketék. Akiket mi szeretnénk meghódítani. Akiket nem kaphatunk meg, vagy nem könnyen. Akik sármosak, akik után minden nő megfordul – még ha történetesen a mi pasink is. Akiket pont nem érdekel, hogy mi van velünk és hagynak minket senyvedni napokig egy-egy randi után hívatlanul. Akik nem akarnak kapcsolatot, de barátnőt tuti, hogy nem. Az örök agglegények, akikbe mi zúgunk bele, de mint a nagyágyú. Akikkel mi szeretnénk komolyabb kapcsolatot, akikkel bármikor terveznénk, akiknek az érintéséért ölni tudnánk. Akik sehol, semmilyen körülmények között nem mutatkoznak velünk, nehogy más versenyzőt véletlenül is kizárjanak az egyébként is túlzsúfolt mezőnyből.

Mint mindig, most is kiváncsi vagyok a véleményetekre. Kommentáljatok!


BLACK

This post – like the previous one – is be about the men types. After the white here comes the black type, but gray still is to come. Here is the second, then, the black …

There is a golden mean. Even in men. And is there somebody who needs it? Anyone? Why don’t we compromise with grey and why do we torture ourselves in the grip of the black and the white in our whole lives?

The blacks. The ones whom we would like to conquer. Whom we cannot get, or not on an easy way. Who are so charming that every woman turn after them – even if they belong to us. Who are not really affected by what’s in our hearts and let us suffer for days after a date – not calling us. Who don’t want a relationship, especially not a girlfriend. The bachelors-forever, with whom we get obsessed, but totally. With whom we would like have a serious relationship, with whom we’d plan anytime, for whose touch we could kill. Who never, under any circumstances show up with us not to exlcude any other contestants from the  a priori overcrowded field.

As always, I’m curious about your opinion. Comments are welcome!

FEKETE // BLACK
FEKETE // BLACK

PeterLendvaiPhotography

PÓLÓ / T-SHIRT – STYLIGION
NADRÁG / TROUSERS – ZARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.