• theanity@gmail.com
ANITY
FLOWER GODDESS – SUMMER

FLOWER GODDESS – SUMMER

FLOWER GODDESS
FLOWER GODDESS

FLOWER GODDESS

Is it me? This time yes, but it can be anybody else who feels the liberating kiss of sun in this April summer. Summer never arrived so early. Maybe because it knows that there is a big need for it. It was time to melt the icicles of the winter problems from the turned-to-stone hearts.

About my dress: it’s a Je Suis Belle beauty of their spring/summer 2018 collection. I adore the way how Dalma and Tibi plays with the details so that a woman becomes a diva, a goddess, a queen, a warrior or just a girl on fire. They make us alive. Not only the dress, but always the person who wears it, the style how it is worn, the soul which forms it and the heart inside that makes it complete. The real liasion is when you find yourself in the dress you wear. The dress is a way of depiction. How we represent ourselves.  We show the world who we are, who we would like to be and a direction who we will be in the future. It’s a road it shows, the roadmap of the woman how she evolves/grows up. Wearing Je Suis Belle dresses is alwasy so perfectly natural for me, there’s no embarrasment, uncomfy movements, „whether does it fit me” philosophizing. And this is the meaning and value of a good brand – I think.


VIRÁGOS ISTENNŐ

Én lennék? Ez esetben igen, de lehet bárki, aki az áprilisi nyár szabadságának felszabadító csókját elcsípi. A nyár még sosem érkezett ilyen korán. Idén talán azért, mert tudta, hogy nagy szükség van már rá. A téli bajok bús jégcsapjait ideje volt leolvasztani a kővé dermedt szívekről.

A ruhámról: a Je Suis Belle 2018 tavasz/ nyári kollekciójának gyönyörű darabja. Imádom, ahogyan Dalma és Tibi úgy játszanak az apró részletekkel, hogy minden különösebb feltűnés nélkül varázsolnak egy nőből dívát, istennőt, királynőt, egy harcost vagy akár csak egy tűzről pattant hölgyet. Életre keltenek minket. Nem csak a ruha, mindig a személyiség, aki viseli, a stílus, ahogyan hordja, a lélek, ami formálja és a szív legbelül adja a komplett egészet. Az igazi kapcsolat az, ha önmagadra találsz a ruhában, amit viselsz. Az ábrázolás módja a ruhád. Ahogyan magunkat képviseljük. Megmutatjuk a világnak, hogy kik vagyunk, kik szeretnénk lenni és egy irányt, hogy kik leszünk a jövőben. Egy út, amit mutat, a nő útját – ahogyan kialakul / felnő. A Je Suis Belle ruhák viselete számomra mindig tökéletesen természetes, nincs feszengés, kényelmetlen mozdulatok, „jól áll e rajtam” filozofálás. Mert a válasz mindig igen. És azt gondolom, hogy ez az értelme és értéke egy jó márkának.

FLOWER GODDESS
FLOWER GODDESS
FLOWER GODDESS
FLOWER GODDESS
VIRÁGOS ISTENNŐ
VIRÁGOS ISTENNŐ
VIRÁGOS ISTENNŐ
VIRÁGOS ISTENNŐ
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
ANITY
PICS by PeterLendvaiPhotography
 
AZ EGÉSZ SZETT // WHOLE OUTFIT – JE SUIS BELLE
SPORT TOP // SPORTS BRA – TOMMY HILFIGER
CIPŐ // SHOES – ZARA
TÁSKA // BAG – ZARA