• theanity@gmail.com
ANITY
A HERCEG MEG AZ Ő FEHÉR LOVA

A HERCEG MEG AZ Ő FEHÉR LOVA

 

Lehet, hogy van egy eleve elrendeltetésünk arra vonatkozóan, hogy mennyire vagyunk képesek szeretni…

Ha valaha már szerettünk egyszer nagyon, úgy igazán, akkor már jöhet bárki és bármi soha többé nem érezzük majd AZT a lila ködöt.

Pedig ez így nem igazságos, pláne ha előzőleg csúnyán elbántunk magunkkal. Elfogyhat a szerelem, elfogyhat a szerelembe vetett hit, az erő, mellyel foggal-körömmel kűzdünk? Kell jönnie egy hercegnek a fehér lovon, léteznie kell! Ő pedig csak akkor jön el, ha hiszünk benne. De semmiképpen sem akkor, amikor várjuk. De ki is a herceg a fehér lovon? Egy olyan ember, aki a mindennapokban a társad és érzed, hogy az is maradna, ha neked nem volna szükséged még az emlegetett lila ködre. Meddig tart a lila köd egyáltalán? Akarod, hogy a társad irántad érzett szerelme örökké tartson? Ha ezzel a társsal éjszakákon keresztül tudsz csacsogni a semmiről, de ha kell érdemi dolgokról is – a világ nagy dolgairól – akkor tulajdonképpen talán Ő is lehet a herceged, pláne ha mindeközben a világ nagy dolgait csak Ti ketten, egymásnak jelentitek. Ennél csodálatosabb nem hinném, hogy van. Szomjazni a szerelemre, az érintésre, a pillantásra. Ezek az érzések nem hűlhetnek ki, nem moshatja el őket az idő, nem süllyedhetnek el a mocsárban a kapcsolatotokkal együtt. Nem lehet, túl könnyű csata lenne, melyet a közömbösség nyerne csúnya fölénnyel.


PRINCE CHARMING AND HIS WHITE HORSE

Perhaps we have a predestination about how much we can love someone.

If once we’ve ever really been in love, so really, anybody or anything can come we will be absolutely unable to feel that purple mist again. But that’s not fair, especially if we have badly hurted ourselves earlier. Can we run out of love, may we run out of faith in love, the power with which we are fighting so badly? The prince must come riding the white horse, there must be a prince! He will come only if we believe in him, but not when we expect his arrival. But who is the prince on the white horse? A man who is your daily companion, you can feel that he remains so even if you do not need the well known purple mist. How long does the purple mist take anyway? Do you want your partner’s love to last forever? When you have a partner whom you can chat with about nothing over nights, and about meaningful things – the world’s great things – , too then actually perhaps he may be your prince, especially when you and your companion mean everything to each other on the world. I don’t think there’s anything more wonderful thing in this world than that. Thirst for love, to touch, to see each other. These feelings can’t pass away, unable to sink in the swamp along with your relationship. No way, it could be a very easy battle, which the indifference would win by a wide margin.

ANITY by ANITY
ANITY by ANITY

ANITY by ANITY

ANITY by ANITY
ANITY by ANITY

 

Képek: PeterLendvaiPhotography

 
PÓLÓ / T-SHIRT – ANITY
SZOKNYA / SKIRT – FRED PERRY ( vintage)
NAPSZEMÜVEG /  SUNNIES – ZERO UV
EDZŐCIPŐ / SNEAKERS – NIKE ROSHE RUN
KÖRÖMLAKK / NAILS – L’ORÉAL