• theanity@gmail.com
ANITY
KISS THE BOYS AND MAKE THEM CRY

KISS THE BOYS AND MAKE THEM CRY

 

A cél ugyanis, hogy ne csak ők dúlják fel a mi életünket, hanem fordítva is – vagy inkább kizárólag.

30 felé közeledvén úgy gondoltam, hogy mérlegre teszem a szerelmet, mert megérdemli. Sok boldogságot okoz, de rengeteg könnyet is csalt már a szemembe…mégis miért ilyen földöntúli fogalom? Miért olyan ritka, mint a fehér holló?

Létezik olyan férfi, akiben minden megvan? Akibe annyira szerelmes vagy, hogy összeszorul a gyomrod ha rá gondolsz és egy falat sem megy le a torkodon? Akinek minden pillanatban a karjai között szeretnél lenni, különben nem érzed magad egy egésznek. Akinek rád vetett pillantásáért odaadnád mindenedet? Akivel álmatlan éjszakákon keresztül fantáziálsz, és tervezgeted a közös jövőt. Akire gondolván elbambulsz a közértben sorban állás közben és teljesen elfelejted, hogy tulajdonképpen hol is vagy és mit is szándékoztál csinálni.

Ha én pasi volnék, tuti, hogy hősszerelmes lennék…annál jobb dolog nincs, ha az ember szerelmes, ha megadatik neki az a magasztos érzés, hogy valakit szerethet és persze azt viszonozzák. Más a szájíze annak, ha egy nő érez ugyanígy egy pasi iránt. Manapság már gáz és ciki így érezni, pláne beszélni róla. Hajrá taktika. Gyűlölök taktikázni, okoskodni, keresztbe-kasul szőni a szálakat és várni a bonyolult, ámde egyáltalán nem őszinte eredményt. Taktikázással már a kapcsolat elején hazudunk…szerintem.

Ha létezik olyan pasi, akibe a fent említett mélységekig bele tudsz szeretni, akkor ő a lelki társad is lehet? A párod az életben? A legjobb barátod? Vagy ez a két dolog kizárja egymást? Nem lehetsz a végtelenségig szerelmes? A szerelem egyszer csak elmúlik és utána már csak barátság marad egy nagyszerű társsal? Honnan tudod, hogy a lelki társad/akit neked szántak az a valaki, akibe épp szerelmes vagy? A megmaradt barátság mire elég? A szerelem úgyis kihűl egy idő után. Tehát akkor bőven elég a társ? Honnan indul a társ-szindróma? Hol vannak a határok? Mikor múlik el a lila-köd? Mi lesz, ha újra szerelmes leszel? Hányszor lehet az ember lánya igazán szerelmes?

Mi az a szerelem? Miben nyilvánul meg a jelenléte? Ha szerelmes vagy, akkor kötelező jelleggel szenvedned kell majd, előbb vagy utóbb? Miért nem lehet csak egy kicsit egyszerűbb? Akkor nem lenne meg a gombóc, nem kellene 5-10 kilót lefogynod és már nem is volna annyira érdekes? Kell egyáltalán társ a szerelemhez vagy elég a gondolatba szerelmesnek lenni?

 

Képek: PeterLendvaiPhotography

 
SWEATSHIRT – ANITY
PEEK-A-BOO JEANS – “DIY” ZARA
STRIPED TOP – ZARA
SNEAKERS – NIKE ROSHE RUN
MAKEUP, NAILS – MAC by ME