• theanity@gmail.com
ANITY
LEVI’S 501

LEVI’S 501

JEANS
JEANS

Akárki meglát ebben a farmerben, mindenki megjegyzi, hogy neki vagy az anyukájának is pont ilyen nadrágja volt 30-40 évvel ezelőtt.

Hát igen.

Egy 501-es mindig farmer az marad, írjunk 1980-at vagy 2015-öt. A világ legkényelmesebb szabású farmerja ez, a magas derekával, az egyenes szárával és a formás fenékkialakításával egyetemben. Mióta megvettem szinte minden hétköznap ez van rajtam… annyira kényelmes és annyira igazi farmer színe van, hogy majdnem minden reggel, öntudatlan álmos állapotomban is ezért a nadrágért nyúl a kezem. Régóta vadászok rá, de kb. sehol nem lehetett kapni – inkluzíve Amerika – de mióta az enyém abszolút beteljesítette a hozzá fűzött reményeket.


Whoever sees me wearing this jeans, everyone notes that he/she or his/her mother also had such trousers 30-40 years ago.

Oh, yes.

A 501 jeans will always remain a jeans, be is 1980 or 2015. This is world’s most comfortable jeans, with high waist, straight legs and with its shapely buttocks design. Ever since I bought it I wear it almost every weekday. It is so comfortable and has so true denim color that almost every morning in my unconscious sleepy state I reach for this. I had been hunting it for a long time, I could not get it anywhere – America included. Since it is mine it’s absolutely fulfilled the expectations.

JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS
JEANS

PICS by PeterLendvaiPhotography

 

 

 

FARMER // JEANS – LEVI’S
PÓLÓ // T-SHIRT – RESERVED
CSILLÁMPÓNI BOKACSIZMA // GLITTER BOOTS – ZARA