• theanity@gmail.com

ME

 

ANITY – STÍLUS, TÖRTÉNETEK, SZERELMEK, MÉRFÖLDKÖVEK, ESZMÉK…

Stílusosnak lenni annyit tesz, hogy figyelek a részletekre és felfedezem a különleges tartalmakat, inspirálódom, úgy a divatban, szerelemben, mint utazásaim során vagy a gasztronómiában. Mindig szerettem rendhagyó módon összeválogatni a ruhatáramat, bútoraimat és egy-egy outfit-et, kompozíciót részletesen kidolgozni. Ez addig fajult, hogy már nem csak az üzletekben válogatok, hanem neves magyar tervezők kreációit viselve vagy éppen a saját elképzeléseim alapján önmagam által készített ruhadarabokban pózolok és az így kapott hangulatot elhelyezem egy vizuálisan illeszkedő térben. Hívhatjuk művészetnek, kreativitásnak vagy ki, minek akarja. Én ebben teljesedem ki. Ez vagyok én.


Egyediek vagyunk, összetett gondolatokkal küzdő, bonyolult jellemek.  Minden nő és férfi vágyik arra, hogy megkülönböztetett figyelemmel kezeljék, amit mindannyian totálisan meg is érdemlünk.

Az internet telis-tele van jobbnál-jobb és szebbnél-szebb írásokkal, blogokkal, fényképekkel. Nem győzzük kapkodni a fejünket. Kontroll nélkül hálóznak be és emésztenek fel minket a közösségi média porszem nagyságú egyedei, melyek aztán egy nagy gépezetben egyesülnek és így, együttes erővel szippantanak be és indítanak el a középszerű felé vezető úton.

Szeretek szembemenni az átlagossal, picit, valamiért, de mindig más lenni, mint a többiek. Kell a kihívás, kell egy olyan eszme, amiért kiállunk és készek vagyunk harcolni az élet bármely területén. Egy személyiség és impulzus akkor izgalmas és vonzó igazán, ha van benne tűz, szenvedély és titok.

Sejtesd a szikrádat és őrizd a titkot magadban, a „színfalak” mögött!

Ha kinyitod a szemed és elkezded figyelni a körülötted zsibongó világot csodásan egyszerű törvényszerűségek válnak valósággá, melyet a közvetlen környezetedben vehetsz észre leghamarabb, ugyanis kis túlzással gyakorlatilag mindenki határozottan a rendkívülit, a kivételeset, a speciálisat keresi az élet minden területén. Ha kicsit tovább megyünk az is tisztán látszik, hogy nem elégszünk meg a boldogsággal – kell, hogy legyen benne egy kis izgalom, fűszer, ami fenntartja az érdeklődést. Tudatosan vagy nem, de igényeink gyakran és nagymértékben változnak az étkezésben is, követve a divatot. Pont úgy, ahogy utazási szokásaink is tökéletesen megváltoztak pár év alatt. A munkánkban támasztott elvárások pedig csak akkor jelentenek elég kihívást, ha már önmagunk határait feszegetjük.

Örök hála nektek: Peter, Ditta, Livi

 ANITY – STYLE, STORIES, LOVES, DESTINATIONS, NOTIONS…

To be stylish means that I pay attention to the details and explore special contents, I am inspired in fashion, love during my travels and in gastronomy, too. I was always espcially pleased to select and match my wardrobe, my furniture or my outfits on an irregular way, to work out a composition in tiny details. This habit got to a point when I’m not only choosy in shops, stores but wearing creations of well-known Hungarian designers or posing in pieces of clothings that were made by me based on my own imagination, and I place the mood generated by them in a visually matching space. We can call it art or creativity or whatever you want. I become full in it. That what I am.

We are unique, coplicated stamps struggling with complex thoughts. Every woman and man wishes to be handled with extreme care, which we all totally deserve.

The internet is full of good and nice articles, blogs, photos. We are unable to see all of them. We are enmeshed and consumed without control by the grain-sized individuals of the social media, which unite in a giant mechanism and we are sniffed in by joint power.

I like to go against the average, to be a bit, for some reason, to be different than others. We need challenge, we need a notion for which we stand up for and ready to fight on any field of life. A character is really exciting and seductive if there’s fire, passion and secret inside.

Foreshadow your sparkle and guard it in yourself, behind the „scenes”!

If you open your eyes and start to listen the world buzzing around you wonderfully simple principles become true which can be recognised in your own environment first, because your family, the friends (girls and boys) definitely seek for something special, extraordinary, uncommon in every field of life. If we go on a little it’s clearly visible that we are not satisfied with a happy relationship – there must be some excitement in it, some spice that keeps up the attention. Our pretences often and widely change in terms of meals also, conciously or not, but following the trend. Nowadays we don’t like to buy/eat traditional meals because you’re trendy only if you keep the pace. Expectations in our work mean challenge only if we test our own boundaries.

Please welcome it with lot of love!

Grateful to: Peter, Ditta, Livi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.