• theanity@gmail.com

NOTTING HILL, BABY

Március első hétvégéjét Londonban töltöttük, ahogyan arról már korábban rebesgettem néhány infót –

ez volt az én Drágám szülinapi ajándéka. A kedvenc városrészemben, Notting Hill-en laktunk most, ahol a képek is készültek. Imádom a letisztult fehér, viktoriánus homlokzatokat, – és csak a homlokzatok fehérek – a stukkós, tornácos bejáratokat és az épületekből áradó pozitív hangulatot. London egyik leggazdagabb része ez, mégis a metró-megállótól a házunkig vezető úton csupa kínai, thai, arab étterem/gyorsbüfé és szuvenír bolt telepedett meg. Kozmopoliták, művészek, zenészek és tehetős családok lakják, akik szeretik a fehér színt, a nagy tereket és szeretnek a belvárostól karnyújtásnyira élni (háhá, ez pont rám illik). Manapság már nehezen képzelhető el Notting Hill-ről, hogy régen London lepukkant negyedének számított, ahol egyáltalán nem volt jó élni. Én nagyon szeretem ezt a városrészt, bármikor ideköltöznék, az esőt meg majdcsak megszoknám…valahogy. 🙂

Az időjárás a bolondját járatta velünk – mint ahogyan az Londonban természetes. Sokkal több outfit fotót terveztünk készíteni, de szakadó esőben és orkán erejű szélben nem volt nagyon kedvünk, így kihasználtuk a néhány napos órát és nagyon gyorsak voltunk.

Az öltözékről annyit, hogy a Nike Air Max-ot nemrég vettem, de abszolút vintage – természetesen ez a darab inspirálta az egész kompozíciót. Fényes, űrhajós szürke, matt szürkével és egy kis  pasztell baba-kékkel – Notting Hill-hez illően – kombinálva.  Hát nem csodás?

 

 

 

SWEATSHIRT – H&M
TROUSERS – MANGO
FURRY VEST – VINTAGE
SNEAKERS – NIKE AIR MAX 
MAKEUP – MAC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.