• theanity@gmail.com
ANITY
PASIK AZ ÓRIÁS – PLAKÁTOKRÓL

PASIK AZ ÓRIÁS – PLAKÁTOKRÓL

DAVID GANDY - ANITY

 

De kik ők valójában?

Olyan, mintha már ezer éve ismernéd őket, mégsem tudsz róluk semmit. Entitások, akik a divatházak által kelnek életre, de saját stílusuk van, mellyel divatot teremtenek és megannyi szubjektív projekten dolgoznak mindamellett, hogy nevük dollármilliókat ér a szakmában.

DOLCE & GABBANA AD
DOLCE & GABBANA AD

A Times Square-en a vagy a Picadilly fényreklámaiban feltűnő tökéletes izomkolosszusok olyan távol állnak a hétköznapi életünktől, hogy néha egy ábrándos pillantást is sajnálunk rájuk áldozni. Pedig megéri! Átalakulni látszik ugyanis az optimális férfi modell-kép. Míg eddig a 40 kilós, vékony, csontos arcú, számomra semmitmondó fiúkák uralták a kifutókat és a magazinok hasábjait, úgy most olybá tűnik, hogy eljött a férfias férfiak ideje. Végre!

DAVID GANDY
DAVID GANDY

David James Gandy egyike azoknak a csodálatos hímeknek, akik sármos mosolyukkal és tökéletesre kidolgozott testükkel évek óta hódítják meg női szívek millióit világszerte ám sajnos csak tisztes távolból; a nagy divatházak óriásplakátjain pózolva. A mutatós angol szépfiút egy tehetségkutató műsorban fedezték fel, majd a Dolce & Gabbana divatház vezető modellje volt évekig. A cseppet sem üresfejű szépfiú izmos és abszolút férfias testalkatával elérte, hogy számos divatház újragondolja a férfi modell normáinak fogalmát. A modellkedés hátszelén felkapaszkodva újabban a színészkedés érdekli a fiatalembert, mindemellett blogot ír az angol Vogue-nak, jótékonykodik, 2 saját mobil applikációja van (fashion és fittness témakörökben) és ki tudja, hogy mit nem csinál még. A “Light-Blue fiú” szinte minden országban modellkedett már és annyi címlapon szerepelt, hogy azt nyilván számon sem lehet tartani. Még csak 34 éves! Számos divatház a nevével fémjelzett kollekciókat készített a nagyobb publicitás érdekében. Legutóbb Jennifer Lopez vadonatúj videoklipjében tűnt fel, mint az énekesnő “első szerelme”. Davidnek egyébként nem zsánere ilyen és ehhez hasonló csatornákon tetszelegni, de mivel JLo-t kiváló előadónak tartja, ezért vállalta a szerepet. Az énekesnő kétségtelenül attraktív, ez a két ember együtt pedig egyszerűen meseszép “párt” alkot a klipben. Ha valakit egyáltalán érdekel zene mindezek után, nos az a JLo-tól jól megszokott stílus.

DAVID GANDY
DAVID GANDY
DAVID GANDY
DAVID GANDY
DAVID GANDY
DAVID GANDY

Gandy-n kívül akad még néhány lenyűgöző férfiú a divatszakmában. Ki ne emlékezne Tyson Beckford-ra a Ralph Lauren hirdetésekből vagy a Tommy Hilfiger és a Boss arcára Jason Lewis-re – aki egyébként a Sex & New York-ban is feltűnt Samantha oldalán – és a csibész-őzike szemű brazilra, Marlon Teixeira-ra.

TYSON BECKFORD
TYSON BECKFORD
JASON LEWIS
JASON LEWIS
MARLON TEIXEIRA
MARLON TEIXEIRA

Megannyi elbűvölő női modell árasztja el napról-napra a modellvilágot. Pasi fronton azért eléggé nagy az ínség sajnos… tehát akár van David-nek éppen barátnője akár nincs, gyönyörködni lehet benne, és emiatt mindig érdemes megállnunk egy percre.

Képek: DavidJamesGandy.com & Pinterest