ANITY

Lehet, hogy az ember lánya ha életében egyszer nagyon szerelmes volt és nagyon arcra esett, akkor már soha nem fog bízni egy férfiban sem?

 

Érzelmekről beszélek, nem a hűtlenségről.

Lehet, hogy nem is próbálja elérni azt a szintet senkivel, mert fél. Fél, hogy még egyszer ugyanúgy megsérülhet, és akkor azt talán nem is éli túl. Ha egyáltalán tud még egyszer annyira szeretni. A szerelemnek vannak fokozatai? Őt kevésbé, őt pedig jobban szerettem. Vagy mindenkit csak másképpen lehet szeretni, hiszen totálisan különféle jellemek. El lehet teljesen engedni olyan nagy szerelmet, akire mindig szeretettel gondolsz, és soha nem akarod kitörölni az emlékeid közül? Meddig tart ennek az egészséges fokozata és hol borul át neurotikussá? Tudni kell elengedni, hogy mindketten megtaláljátok a boldogságot, ha már úgy hozta a sors, hogy nem egymás mellett teljesítitek be. De vajon valahol mindig ott motoszkál majd, hogy mi lett volna, ha? Ha ezt a feltételes módot fenntartod akár csak magadban is, akkor tuti, hogy nem tudod átadni magad a jelennek és élni az életedet real time, egy igazi párkapcsolatban.


ENDLESS NEVERLAND

 

If a woman in her life was once deeply in love and fell on her face than she will never going to trust any  man?

I’m talking about emotions, not betrayal. Maybe she doesn’t even try to reach that level with anyone because she is afraid. Afraid of of having the same once again – being damaged in the same way. Maybe she might not survive. In case if, but only if she is able to love once again. Are there grades in love? I loved him less, and I loved him better. Or there are only different ways to love different men, as they are of totally different natures. Can we let such a great love  go completely, whom you think of always with love and never want to erase the memories of? Where is the healthy limit and where you fall into neurotic? We must be able to let it go, both parties to be able to find their happiness, if destiny says you won’t find it together. But whether the question will alwys be on your mind: what if? If you keep this conditional mood inside, then it’s sure you can’t live for the present and live your life in real time, in a real relationship.

ANITY

ANITY

 

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

ANITY

Képek: PeterLendvaiPhotography

 

PÓLÓ / TEE –  H&M
 CICANADRÁG / LEGGINGS –  DECATHLON
TURBÁN / TURBAN – Camden Town market
CUT OUT CSIZMA / BLACK LEATHER CUT OUT BOOTS – TOPSHOP (similar HERE)
TÁSKA / CROSS BODY BAG – DESIGUAL
KÖRÖMLAKK / NAILS – L’ORÉAL