• theanity@gmail.com

WATERNITY

All comes with a spark. Spark of longing for somewhere else. From my everyday life. Was an escape to my own world where I can be really myself. Next to water. To design.
Waternity is a cycle. The permanent in between the beauty and the beast, the good and the bad, the playful and the strict, the real hearted and the liar. Can you recognize the life we live in? Travel and you will find your answers or at least will find the way back to yourself.
I would like to show you the entire freedom, the absolute beauty, the grace what we can receive from the nature, by the nature if we just open a bit more our wide shut eyes, while protect on the highest level of fashion our dazzling planet.
This independence is travelling, the love of the water, sports and the life by the water. Freedom means this for me. I would like to share and pass this feeling, cause everything is better together & sharing is caring. It’s time for you to be conscious, cause our world is in need of every soul.
This collection was inspired by opening to something new. To a form of you that you never dare to be before. Your true self. Functional attire while dancing, practicing yoga, surfing, working out, swimming or just wearing proudly to a festival/ performance…

4 pieces standing strong for the 4 main powers. Directions of bonds and solutions. The bodys were made from recycled pet bottles, praising the handwork of Hungarian seamstresses.


//
Az egész úgy indult, mint egy elvágyódás. Egy szikra. Vágyni arra, hogy kitörjek abból, amiben épp élek, amilyen mederben éppen folyik az életem. Kialakítottam egy saját kis világot, ahova visszavonulva önmagam lehettem. A víz mellett. Ez nem volt más, mint a tervezés. A mondanivaló
született meg először és csak utána a ruha. Minden esetben.
A Waternity egy körforgás, egy állandó szép és csúnya, jó és rossz, játékos és szigorú, igaz és hazug között. Felismerted a világot, amiben élünk, igaz? Utazz és megtalálod a válaszaidat, de ami biztos, hogy visszatalálsz önmagadhoz. És itt már könnyebb lesz megállni. Ha meg akarsz egyáltalán.
Szeretném megmutatni és átadni mindazt a szabadságot, mindazt a szépséget, kecsességet, amit a természet által kaphatunk, ha csak egy picit is nyitottabb szemmel járunk és érdekel, hogy mi történik odakinn.
Ez a szabadság az utazás, a víz szeretete, a sportok és a vízparti élet. Nekem legalábbis ez jelenti. És szeretném továbbadni, mert csak úgy jó, ha megosztod. Mint az életben talán minden. Légy tudatosan divatos, mert a világunknak nagy szüksége van rád!
Ez a kollekció azért készült, hogy ajtót nyisson valami újra, valami olyanra, ami még sosem mertél lenni. Önmagad. Tánc, jóga, szörf, fitness, úszás közben, vagy csak egy fesztiválra, fellépésre indulva…
4 darabja arról a 4 erőről tanúskodik, amelyek világunk meghatározó erői. A kötések és az oldások irányai. A bodyk újrahasznosított pet palackokból készültek, magyar varrónők keze munkáját dicsérve. Viseld a világot, nyisd ki a sajátod!