• theanity@gmail.com

WATERNITY

All comes with a spark. Spark of longing for somewhere else. From everyday life. An escape to your own world where you can be really yourself. Next to water. It is one of the fastest changing and greatest forces, yet it exudes infinite permanence. I designed the clothes here.

Waternity is a cycle. Literally and figuratively also. The permanent in between the beauty and the beast, the good and the bad, the fierce and the peaceful, the playful and the strict, the honest and the liar. Can you recognize the life we live in? Travel and you will find your answers or at least will find the way back to yourself.

I would like to show you the entire freedom, the absolute beauty, depth and the grace what we can receive from the nature, by the nature if we just open a bit more our wide shut eyes, while protect on the highest level of fashion our dazzling planet. If you want to see far far beyond the cool and fashionable pieces …

This independence is travelling, the love of the water, sports and the life by the water. Freedom means this for me. I would like to share and pass this feeling, cause everything is better together & sharing is caring. It’s time for you to be conscious, cause our world is in very big need of every soul.

This collection was inspired by opening to something new. To a form of you that you never dare to be before. Your true self. Functional attire while dancing, practicing yoga, surfing, working out, swimming or just wearing proudly to a festival/ performance…

4 pieces standing strong for the 4 main powers. Directions of bonds and solutions. The bodys were made from recycled pet bottles, praising the handwork of Hungarian seamstresses. Wear the world by opening your inner one.

Orders are made individually only, based on specific, exact sizes. Each dress is made to size, so please reach me about your wishes here:

+36305410825

theanity@gmail.com

FB Messenger: https://www.facebook.com/anity.hu/

Az egész úgy indult, mint egy elvágyódás. Egy szikra. Vágyni arra, hogy kitörj abból, amiben épp élsz, amilyen mederben éppen folyik az életed. Ahol kialakítasz egy saját kis világot, ahova visszavonulva önmagad lehetsz. A víz mellett. Az egyik leggyorsabban változó és legnagyobb erő, mégis végtelen állandóságot áraszt. Itt terveztem a ruhákat. A mondanivaló született meg először és csak utána a ruha. Minden esetben.

A Waternity egy körforgás. Szó szerint, illetve átvitt értelemben is. Egy állandó szép és csúnya, jó és rossz, a heves és a nyugodt, játékos és szigorú, múlt és jövő, igaz és hazug között. Felismerted a világot, amiben élünk, igaz? Utazz és megtalálod a válaszaidat, de ami biztos, hogy visszatalálsz önmagadhoz. És itt már könnyebb lesz megállni. Ha meg akarsz egyáltalán.

Szeretném megmutatni és átadni mindazt a szabadságot, mindazt a szépséget, mélységet, amit a természet által kaphatunk, ha csak egy picit is nyitottabb szemmel járunk és érdekel, hogy mi történik odakinn. Ha látni szeretnél a menő és divatos darabokon túl is…

Ez a szabadság az utazás, a víz szeretete, a sportok és a vízparti élet. Nekem legalábbis ezt jelenti és szeretném továbbadni, mert csak úgy jó, ha megosztod. Mint az életben talán minden. Légy tudatosan divatos, mert a világunknak nagy szüksége van rád!

Ez a kollekció azért készült, hogy ajtót nyisson valami újra, valami olyanra, ami még sosem mertél lenni. Önmagad. Tánc, jóga, szörf, edzés, úszás közben, vagy csak egy fesztiválra, fellépésre indulva…

4 darabja arról a 4 erőről tanúskodik, amelyek világunk meghatározó erői. A kötések és az oldások irányai. A bodyk újrahasznosított pet palackokból készültek, magyar varrónők keze munkáját dicsérve. Viseld a világot, nyisd ki a sajátod!

Rendelések egyedileg történnek, egyéni, pontos méretek alapján. Minden egyes ruha méret szerint készül, ezért kérlek, fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36305410825

theanity@gmail.com

FB Messenger: https://www.facebook.com/anity.hu/