• theanity@gmail.com
ANITY
WORLD IN RED

WORLD IN RED

ANITY in RED

Az örökérvényű dolgok mindig divatosak maradnak, illetve talán inkább stílusosak. A stílus Te vagy, a divat változik. Bármikor lehetsz divatos, ha van stílusod…

A piros szín legalább olyan meghatározó a nőies nők életében, mint a férfiak életében az autó, a fociért való rajongás vagy a szex.

Piros a pipacs, az eper, a málna, a ferrari, a rózsa, a szív, a kereszt, az alma, a vér, a paradicsom,a cipő, a köröm és a rúzs…és ez csak néhány dolog, de csupa olyan, mely szebbé teszi a világot. A piros tűsarkakon tipegő hölgyikéket sokáig elítélték, romlott nőkként bélyegezték őket, olyanokként emlegették őket, akik áruba bocsájtották a testüket. Ezek a láncok mára már eloldoztattak, ám kétségtelenül a mai napig figyelemfelkeltő kiegészítőnek minősül a tűzpiros tűsarok. De valljuk be őszintén, tulajdonképpen mi más célunk is lenne vele, ha nem az, hogy a szép topánba bújtatott lábunk begyűjtse a megérdemelt elismeréseket – amellett, hogy az alacsony termetűeket jótékonyan gólyalábakra emeli.

A piros körmök és piros rúzs talán sosem ment ki a divatból. A sok más divatszín mellett én például valahogy mindig visszatérek a piros körmökhöz, mert ez annyira visszavonhatatlanul és végérvényesen én vagyok, hogy minek erőltetni mást.

Sosem voltam rúzsos alkat. Valahogy elhitettem magammal, hogy egyszerűen nem áll jól és kész, még mielőtt kipróbáltam volna bármilyen sötétebb, domináns árnyalatban is. Itt jön a közhely: soha ne mondd, hogy soha. Kb. 2 éve vettem meg életem első rúzsát, ami a MAC full matt Ruby Woo színe, a klasszikus piros árnyalatot viseli és ha megszárad lerobbanthatatlan. Rúzsos pályafutásom itt kezdődött, és szépen folytatódott is, a MAC matt állagú paletta meghódításával, de hál’ isten nem áll jól túl sok szín, tehát csak néhányat szereztem be, amiket azóta is használok. Persze a preferencia sorrend mindig a pirossal kezdődik. A piros rúzsról további képek itt és itt!

Nagysokára a piros maxiruha is megérkezett az életembe. Annyira hittem benne, hogy én ezt a karácsonyi időszakban hordani fogom, mert maximálisan illik az alkalomhoz és mert nem igazán tudok elképzelni egyéb olyan alkalmat, ahol ne lenne túl ünnepélyes a színe miatt. Nos, most volt rajtam először és május van. Egyáltalán nem bánom az elhalasztott randit, hiszen ez inkább egy nyári ruhácska, mint téli. Az Esztergomi Bazilikánál fotóztunk ahol, kb. 100 km/h-s szélvihar volt, ami a képekből is kiderül :).

 

ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED
ANITY in RED

 

 

Képek: PeterLendvaiPhotography

 MAXIDRESS – H&M
ANKLE BOOTS – ZARA
TOTE BAG – ZARA
BLAZER JACKET – H&M
MAKEUP – MAC by ME
LIPS – MAC – ruby woo